Project

General

Profile

Bug #3559

CBCH on timeslot 0 not working

Added by duo_kali about 2 months ago. Updated about 1 month ago.

Status:
Closed
Priority:
Normal
Assignee:
Target version:
-
Start date:
09/17/2018
Due date:
% Done:

100%

Spec Reference:
Tags:

Description

Tested with CCCH+SDCCH4+CBCH on timeslot 0 and phone doesnt camp and there is no any indication at all in the trace to debug, it seems look BTS transmit the wrong channel or something. (test with asus and blackberry phone)

Then second test, I delete CBCH on timeslot 0 then put SDCCH8+CBCH on timeslot 1, its working.

The PCAP attached.

History

#2 Updated by laforge about 2 months ago

  • Tags set to SMSCB

#3 Updated by laforge about 2 months ago

  • Status changed from New to In Progress

I can reproduce the problem. Quite odd, as my automatic test cases think everything works fine ;)

#4 Updated by laforge about 2 months ago

  • % Done changed from 0 to 90

#5 Updated by laforge about 2 months ago

  • Status changed from In Progress to Resolved
  • % Done changed from 90 to 100

patch merged. Please re-open if current master of osmo-bts still has this problem for you.

#6 Updated by duo_kali about 2 months ago

It works now with current master.

just not receiving any message on Asus Zenfone and blackberry curve 9300 for test :
bts 0 smscb-command 1 001000320f1141660c344dd3cba09a0c

probably handset not detect as a message with some phone.

#7 Updated by duo_kali about 1 month ago

  • Status changed from Resolved to Closed

Also available in: Atom PDF

Add picture from clipboard (Maximum size: 48.8 MB)