Project

General

Profile

Actions

Bug #2826

closed

osmo-trx: different output in convolve test between x86 vs neon vs neon-vfpv4

Added by pespin about 6 years ago. Updated about 5 years ago.

Status:
Resolved
Priority:
High
Assignee:
Category:
-
Target version:
-
Start date:
01/11/2018
Due date:
% Done:

0%

Spec Reference:

Description

I attach the output while running convolve_test (previously in utils/ directory) on a x86 with ssse3 and sse4.1. Now that I am implementing the infrastructure to run tests in ARM (see #2721), I found out that the output for this test is different in neon and neon-vfpv4 cases. The output is also different between the 2 neon ones. The arm testsuite.log files contains the diff aginst the x86 one (as it was the first one I used and the tool was initially wrote against it, it's the "expected" output").

I don't know if that's expected or if it's actually a bug. Assigning to Tom as he seems to be the one knowing more about this topic and who wrote the initial code for ARM.


Files

testsuite.log-neon testsuite.log-neon 2.86 KB pespin, 01/11/2018 05:14 PM
testsuite.log-neon-vfpv4 testsuite.log-neon-vfpv4 7.02 KB pespin, 01/11/2018 05:15 PM
convolve_test.ok convolve_test.ok 7.6 KB pespin, 01/11/2018 05:15 PM

Related issues

Related to OsmoTRX - Bug #2721: OsmoTRX build verification job for armResolvedpespin12/07/2017

Actions
Related to OsmoTRX - Bug #2828: some osmo-trx tests failing in i586 OBS machineResolvedtnt01/13/2018

Actions
Actions

Also available in: Atom PDF

Add picture from clipboard (Maximum size: 48.8 MB)