Project

General

Profile

Bug #3491

OsmoSGSN TTCN-3 tests are almost all failing

Added by daniel 7 months ago. Updated 7 months ago.

Status:
Resolved
Priority:
High
Assignee:
Category:
-
Target version:
-
Start date:
08/21/2018
Due date:
% Done:

100%

Spec Reference:

Description

See: https://jenkins.osmocom.org/jenkins/view/TTCN3/job/ttcn3-sgsn-test/test_results_analyzer/

Most tests are running into the Tguard timeout. The pcap only shows NS reset/alive/unblock and acks, but no further traffic.

The issue was introduced between 14th and 15th of August.

History

#1 Updated by daniel 7 months ago

  • Status changed from New to In Progress
  • Assignee changed from sysmocom to daniel
  • % Done changed from 0 to 10

It seems that commit 51114d1d9b1c03b3a7a35dd3c98416897c2c7755 is the first to breaks the SGSN tests.

sgsn: create 3 instances of BSSGP at the same time

Allows to use different BSSGP connection within a single
test.

#2 Updated by lynxis 7 months ago

  • Assignee changed from daniel to lynxis

#3 Updated by lynxis 7 months ago

When I reworked this patch, I made the mistake to use the same config for the NS emulation, which is completely wrong.

But my branch lynxis/sgsn (ttcn3-hacks) still does not work. My branch can only work, when updating the SGSN_Tests.cfg at the same time.

#4 Updated by lynxis 7 months ago

  • Status changed from In Progress to Resolved
  • % Done changed from 10 to 100

Also available in: Atom PDF

Add picture from clipboard (Maximum size: 48.8 MB)