Project

General

Profile

Actions

Bug #5871

open

Issue in use OsmocomBB

Added by W4Hd4N 12 days ago. Updated 12 days ago.

Status:
New
Priority:
Low
Assignee:
-
Category:
-
Target version:
-
Start date:
01/22/2023
Due date:
% Done:

0%

Resolution:
Spec Reference:

Description

I tried to use OsmocomBB tool for trying simulate some types of attacks, but unfortunately I didn’t able to ran it, as I tried with two different chips ( PL2303 and CP2102 ) with Motorola C118, but I stopped in step of receiving signal from mobile when it power off and put on power button and I saw this when ran command layer1.compalarm.bin, but I didn’t receive any thing at mobile (motorola C118) indication of installation success like appear layer1 in screen of mobile


Files

layer1.PNG View layer1.PNG 106 KB W4Hd4N, 01/22/2023 12:59 PM
pl2303 error.PNG View pl2303 error.PNG 69.6 KB W4Hd4N, 01/22/2023 12:59 PM

Related issues

Is duplicate of Osmo-CC - Bug #5870: Issue in use OsmocomBBNew01/22/2023

Actions
Actions #1

Updated by laforge 12 days ago

  • Is duplicate of Bug #5870: Issue in use OsmocomBB added
Actions #2

Updated by W4Hd4N 12 days ago

you can see the screen shot can help you

Actions #3

Updated by laforge 12 days ago

  • Priority changed from High to Low

You are likely not reporting a bug but have a usability Problem. Please try contacting the mailing list. Also, alsways include relevant output (log file output, stdoit/stderr,...)

Never send Screenshots but actual Text so people can use grep and other Tools to work on them.

Actions

Also available in: Atom PDF

Add picture from clipboard (Maximum size: 48.8 MB)