Project

General

Profile

Bug #4184

libosmo-netif failure on Debian 10 / OBS

Added by laforge 20 days ago. Updated 14 days ago.

Status:
Feedback
Priority:
Normal
Assignee:
Target version:
-
Start date:
08/30/2019
Due date:
% Done:

0%

Spec Reference:

Description

Visit
https://build.opensuse.org/package/live_build_log/network:osmocom:nightly/libosmo-netif/Debian_10/x86_64

Package network:osmocom:nightly/libosmo-netif failed to build in Debian_10/x86_64

Check out the package for editing:
osc checkout network:osmocom:nightly libosmo-netif

Last lines of build log:

[  171s] | #define HAVE_STDINT_H 1
[  171s] | #define HAVE_UNISTD_H 1
[  171s] | #define HAVE_DLFCN_H 1
[  171s] | #define LT_OBJDIR ".libs/" 
[  171s] | #define STDC_HEADERS 1
[  171s] | #define HAVE_EXECINFO_H 1
[  172s] | #define HAVE_SYS_SELECT_H 1
[  172s] | #define HAVE_SYS_SOCKET_H 1
[  172s] | #define HAVE_SYSLOG_H 1
[  172s] | #define HAVE_CTYPE_H 1
[  172s] | #define HAVE_LIBSCTP 1
[  172s] | #define HAVE_PCAP_H 1
[  172s] |
[  172s] | configure: exit 0
[  172s]
[  172s] make[1]: *** [debian/rules:27: override_dh_auto_test] Error 1
[  172s] make[1]: Leaving directory '/usr/src/packages/BUILD'
[  172s] make: *** [debian/rules:13: build] Error 2
[  172s] dpkg-buildpackage: error: debian/rules build subprocess returned exit status 2
[  172s]
[  172s] lamb05 failed "build libosmo-netif_0.6.0.dsc" at Fri Aug 30 02:10:17 UTC 2019.
[  172s]
[  172s] ### VM INTERACTION START ###
[  175s] [  160.635642] sysrq: SysRq : Power Off
[  175s] [  160.657747] reboot: Power down
[  175s] ### VM INTERACTION END ###
[  175s]
[  175s] lamb05 failed "build libosmo-netif_0.6.0.dsc" at Fri Aug 30 02:10:22 UTC 2019.
[  175s]

History

#1 Updated by pespin 14 days ago

  • Status changed from New to Feedback
  • Assignee changed from pespin to laforge

Seems to be running fine now, and there's not much context on what went wrong. Probably typical sporadic failure from OBS buildhost?

Also available in: Atom PDF

Add picture from clipboard (Maximum size: 48.8 MB)